Ready for fall!

H&M levererar! Ny kuvertväska och skinnhandskar från H&M

20130918-113735.jpg

Igår var åkte jag direkt från Borås till Arlanda för att träffa på mamma, min syster och mosters sockertopp Niso. Hon har blivit så stor och skrattar hela tiden. Hon förtrollar hela sin omgivning ❤ Iaf sen däckade jag hemma. Nu fixar jag en hel del grejer inför ikväll.

2 kommentarer

2 kommentarer till Ready for fall!

  1. coverista skriver:

    Jag köpte skärpet oxååå 😀

  2. Tessie Rains skriver:

    Lmao vi köpte samma väska!!! Minns när vi var runt och kolla i stan så hittade du den i svart, jag tyckte att den var lite tråkig ( för att den var svart! ) men blev helt förälskad i den här!!! Jag köpte det tunna skärpet till oxå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida