Ny bloggadress

Hej jag vet att jag strular till det för er när jag på kort tid flyttat från Coverista till TV3 och sedan Finest för att sedan flytta till improveme. Allt mitt gamla arkiv kommer att flyttas till denna blogg www.imanaldebe.se om ni inte kan uppdatera sidan på era datorer så testa genom mobilen, för det funkar iaf. Annars så kan ni skriva in blogg.improveme.se/imanaldebe Så lägg in den nya adressen som ett bokmärke på mobilen så slipper ni tänka på att behöva komma ihåg adressen varje gång 🙂

Hemsidan Coverista kommer att användas till ett annat syfte.

1 kommentar

1 kommentar till Ny bloggadress

  1. angiee skriver:

    Jag har just nu tre supersköna tävlingar igång i bloggen -Kika gärna in och se om det är något som passar dig 🙂

    http://blogg.improveme.se/angiee/2013/10/07/tre-tavlingar-pa-gang-i-bloggen/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *