Mottagning hos Islands ambassadör

Islands ambassadör Guðmundur Árni Stefánsson bjöd in till mottagning i sitt residens på Strandvägen i Stockholm. Det blev ett trevligt mingel med representanter från företags- turist- och artistvärlden.

Efteråt begav jag mig till Helena Rubinstein-visningen på Operaterrassen som arrangerades av miljonärsmagasinet Connoisseur. Trevligt med mycket champagne från Tattinger. Därefter väntade middag med Åsa, Ninna och Glenn på Riche, där fantastiska Åsa fixade bästa bordet trots att det var högtryck i restaurangen. Kvällen avslutades med en sväng förbi Sturehof och till slut Café Opera där jag sa hej till superproffset Janne i baren.

Jorå, en fullspäckad onsdagskväll med andra ord…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida