Nytt bloggsystem på improveme.se!

Hej, om ni bloggar här på improveme.se så har ni säkert märkt att vi har ett nytt bloggsystem (wordpress) som vi precis har lanserat. Anledningen till bytet är enkelt. Det är ett bättre och mer driftsäkert system än det vi tidigare använde oss av. Förhoppningsvis gör detta att ni som redan bloggar här kommer vara ännu mer nöjda med er bloggplattform. Och till er som ännu inte har börjat; gör som Kissie, Gaybloggen, Jonas Lichter, Susanne Delastacia, Peter08, Kristina Alvendal, Sabinje von Gaffke, Sara Grundén, Emelie Mattsson, Johanna Millerhovf, Martin Löwgren och så många andra. Starta din nya blogg på improveme.se! Nu är det roligare och enklare än någonsin!

2 kommentarer

2 kommentarer till Nytt bloggsystem på improveme.se!

 1. Henrik Adolfsson skriver:

  honutannamn: Maila till [email protected] så svarar vi på en gång 🙂

  Angående din fråga så jobbar vi på en statistikfunktion just nu. Den bör vara klar inom kort.

  Det är sant att WordPress tillåter mycket mer funktioner än vad vi visar. Om det är någon funktion du saknar så är det bara att du hör av dig.

 2. honutannamn skriver:

  Halloj.

  Har några frågor om wordpress. Jag är inloggad där nu men kan inte hitta någon besökarstatistik. När jag letar upp instruktioner om wordpress så finns det många mer alternativ i adminpanel. Har improveme ett eget system eller tillkommer det fler alternativ senare?

  Är väldigt glad för svar. /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *