Humoristisk sågning i Aftonbladet

Debatten på Publicistklubben kom att att ta upp en hel del intressanta frågor. Dels om hur dagens hovjournalistik fungerar och hur tillgänglig kungen och hans familj egentligen är för medias representanter. I panelen satt förutom undertecknad även hovets informationschef Bertil Ternert, författaren Thomas Sjöberg, GT:s tillträdande chefredaktör Frida Boisen och forskaren Lennart Nilsson. Moderator var Erik Blix. Emellanåt blev det dock tvära kast och en del röra i argumentationerna, vilket Aftonbladets kolumnist Oisín Cantwell idag konstaterar med en humoristisk sågning i papperstidningen. En något mer nyanserad bild av debatten ger Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, i sin blogg.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *