Kvällens premiär

Det här blir riktigt kul tror jag!

2 kommentarer

2 kommentarer till Kvällens premiär

  1. Hej, snälla läs. skriver:

    Jag tyckte egentligen bara att det var kul att Hot Gossips skulle bli nominerad och darför skickade jag ett mejl och sa det (fast jag inte egentligen borde gjort det), men nu känner mig väldigt paranoid att jag avslöja det då Hot Gossips är en skvallerblogg och kanske delar informationen innan VR, så snälla kontakta Hot Gossips och säg att det är hemligt och inte bör skrivas, för det ska vara en överaskning som ska avslöjas senare på året tillsammans med andra nominerade. Hoppas du förstår, har kontaktat Hot Gossips angående att hålla det hemligt utan svar, vilket är anledningen jag skriver till dig – jag hoppas att du kan säga åt mig till att Hot Gossips att detta ska hållas hemligt 🙂 Och snälla radera dessa 2 kommentarer efter att du läst, då kommentarerna publiceras i din blogg och då blir inte detta privat längre (fast de borde vara det) Har iallafall lärt mig en läxa, och det är att vara tyst när man har inside info om Blog Awards, hehe 🙂 Ha en bra dag.

  2. Hej, snälla läs. skriver:

    Det här är totalt hemligt egentligen men jag råkar veta att Hot Gossips kommer bli nominerad till Blog Awards (2 kategorier) eftersom jag känner en del som jobbar på VR och de snackade om bloggar som skulle bli nominerade och Hot Gossip nämndes. Detta var som sagt hemligt och inget som bör nämnas i Hot Gossips blogg för då finns det risk att nomineringen tas bort eftersom det skulle förstöra överaskningen när alla nomineringar officiellt släpps. Jag råka dock avslöja det till Hot Gossips och har lämnat en kommentar att de inte borde ta med denna information i sin blogg, men jag är inte säker om de mottagit meddelandet, kan ni se till att ta ett snack med Hot Gossips om att detta är hemligt och att det inte bör läckas? Det var väldigt klantigt av mig att avslöja det till Hot Gossips, men jag hoppas du sprider vidare till skaparen av bloggen att det är super hemligt. Och det skulle vara bra om du radera denna kommentar efter att du läst den, så ingen kan läsa det i kommentarsfältet om att Hot Gossips kommer få 2 nomineringar och det stannar privat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *