Niklas Svensson 40 år

I lördags höll Expressens politiske reporter Niklas Svensson sitt stora 40-årskalas på Skyddsrummet i Stockholm. Bland de 300 gästerna fanns gräddan av journalist-Sverige, en rad kändisar och mängder av personer från det politiska livet. Jag och Niklas arbetade tillsammans när Expressen gav ut sin kvällsupplaga för sisådär 12-13 år sedan. Det var en kul tid och Niklas är en av de mest drivna journalister jag arbetat med.

Under kvällen bjöds det på en rad uppträdanden. Ett festligt inslag var när en stor del av gästerna helt plötsligt överraskade jubilaren genom att dra på sig masker av Niklas och vilt dansa till hiten Gangnam Style. I förgrunden syns bland andra politikern Anna-Maria Corazza Bildt och PR-geniet Per Schlingman.

I vimlet blev det trevligt samspråk med Rix FM:s Roger Nordin och så en Niklas Svensson-kopia såklart. Mer bilder från kvällen och på gästerna finns på Niklas Svenssons hemsida.

1 kommentar

1 kommentar till Niklas Svensson 40 år

  1. Robert skriver:

    Att se aktiva politiker på en politisk journalists födelsedagsfest är mycket märkligt och visar väl vilken symbios det är mellan makt och media. Sen tycker jag att NS har ett ganska läbbigt leende. Men det kanske jag har själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.