Föreläsning om manlig skönhet

I dag föreläste jag om manlig skönhet och deras konsumtionsvanor för apotekarna på ”Egenvårdsdagen 2012” som arrangerades av tidningen Dagens MedicinBonnier Conference Center i Stockholm.

Jag kallade föreläsningen för ”Manlig skönhet – en inte helt okomplicerad relation” och programtexten följer här:

”Män har blivit mer medvetna om sitt yttre och vård av sin hud och lägger ner allt mer tid och pengar på sitt utseende. Hur har utvecklingen sett ut för manlig omvårdnad och skönhet till dagens växande groomingtrend? Vilka är de bästa tips som män i olika åldrar kan behöva? Daniel Nyhlén, chefredaktör på improveme.se, berättar och analyserar.”

1 kommentar

1 kommentar till Föreläsning om manlig skönhet

  1. skotoms skriver:

    TK’s parents were devastated. That night after dinner, they confronted TK. He was evasive and blatantly dishonest. He accused the principal of being out to get him because he did not like TK’s friends. He said that his teachers were picking on him because he was not like his older brothers and sisters. His parents were not buying any of his rhetoric. They pressed harder and finally he broke down. He confessed that he was cutting, that he hated school and that he was smoking pot.
    http://www.groupcpm.com/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *