Aftonbladet om Madeleineboken

I dag skriver Aftonbladet om min bok ”Prinsessan Madeleine” som precis har släppts. På sant kvällstidningsmanér har de vinklat storyn på ett par få rader i boken som blev till… krigsrubriker. Min skildring är överlag en snäll skildring om prinsessan Madeleines liv och hennes kärleken till Chris. Men det är klart, som pojkvän till en svensk prinsessa ska man inte gå omkring och peka finger åt folk. Och i synnerhet inte till fotograferna. Nåväl, Chris har förmodligen lärt sig och jag tror knappast att vi kommer få se honom i en sån situation igen. Någonsin. Vill du läsa artikeln i Aftonbladet så gör du det här.

1 kommentar

1 kommentar till Aftonbladet om Madeleineboken

  1. Suzanne skriver:

    Jag får iaf rysningar av denna man. Tror inte detta äktenskap kommer bli som Madeleine önskar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *