Bästa skaldjursbuffén

Tillbaka på Silja Symphony blev det spabehandlingar för tjejerna och bastudbad för mig innan det var dags för en av mina absoluta favoriter ombord. På restaurangen Happy Lobster serveras en av de i särklass bästa skaldjursbufférna jag vet. Just nu står dessutom fantastiska Lisa Elmqvist (butik i Östermalmshallen) för en hel del på faten. Bland annat avnjöt vi deras fantastiska Skagen- och gubbröror som förrätter. Därefter kom humrar, räkor, musslor, pilgrimsmusslor… ja i princip det bästa havet har att erbjuda.

Här sitter jag och min trevliga bordsdam tillika improveme-bloggare Iman och inväntar delikatesserna.

1 kommentar

1 kommentar till Bästa skaldjursbuffén

 1. kaffehörnan skriver:

  Gud vad gott och trevligt
  Jag heter Krister och driver bloggen Kaffehörnan. Jag blev känd över en natt gjorde en video som sågs av 30 tusen på 2 dygn. Du har kanske hört talas om Kaffehörnan
  Jag bloggade på metrobloggen innan, blev intervjuad i tidningen, de var en kick

  Ha en fin Lördag

  Med vänlig hälsning Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida