Dunka-dunk med Carina & Pernilla

Det här är riktigt kul! Improveme.se:s fantastiska bloggstjärnor Carina & Pernilla (mer kända som Comhem-damerna Judit & Judit) har släppt en dunka-dunkig musikvideo med ”C’Mon & Däns”, låten som det var meningen att tjejerna skulle ha deltagit med i Melodifestivalen.

Nu blev det inte så eftersom SVT fegt backade ur. Men frågar ni en gammal schlagerreporter som mig så hade låten tagit sig direkt till final i Globen. Nåväl, nu finns musikvideon i all sin prakt att skåda på Aftonbladet, så klicka här om ni vill se den.

Jag och Pernilla & Carina på partaj tidigare i februari.

1 kommentar

1 kommentar till Dunka-dunk med Carina & Pernilla

  1. neves86 skriver:

    Hej

    Är ny bloggare här. Jag är gärna med på något som kan uppmärksamma min blogg, här på improveme. Skriver mycket om homosexualitet och träning.

    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida