Maffiakvalité på Filmnet

CorleoneJag fortsätter att testa de digitala mediekanalerna för hemunderhållning och blev glatt överraskad av Filmnet (C Mores onlineversion). Här finns inte bara de senaste filmerna utan ett brett register av högkvalitativa serier.
En miniserie på Filmnet som inte får missas är den italienska ”Il Capo dei Capi” (kommersiellt översatt till ”Corleone”) som handlar om verklighetens riktige Gudfader Salvatore Riinas liv. Han styrde Costa Nostra (maffian) under flera decennium och spred skräck i de italienska myndigheterna genom att kallblodigt mörda alla som försökte bekämpa hans verksamhet. Bland annat låg han bakom mordet på Giovanni Falcone, domaren som blev världskänd för sitt arbete med att bekämpa maffian.

riinaSalvatore Riina under sin rättegång 1993.

3 kommentarer

3 kommentarer till Maffiakvalité på Filmnet

  1. Kalle skriver:

    2 dagar kvar tills vi åker till London

    http://www.nattstad.se/Bamseee

  2. Spännande tips helt i min smak – tack!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *