Så slipper du kånka på matkassarna

mathem.seJag måste tipsa om en tjänst som jag är helsåld på; Mathem.se. Som stressad workoholic räcker tiden ofta inte till vardagsbestyr som något så enkelt som att exempelvis handla mat. Men nu har det blivit lättare än någonsin. Sedan ett år tillbaka handlar jag ungefär 70 % av all min mat på Mathem.se.
Handla mat på nätet tänker ni kanske lite skeptiskt? Ja, säger jag. Ja! Det är enkelt, tar inte någon tid och det bästa av allt; de kör ut varorna direkt till dörren. Du slipper alltså kånka på alla dessa kassar. Deras nätbutik fungerar precis som vilken vanlig ICA eller Konsum. Vi pratar alltså inte om en redan ihopplockad matkasse. Nix, du surfar runt, väljer de varor du är intresserad av och beställer. Vips, nästa dag står matkassarna utanför dörren. Med en leveranstid som du själv väljer. De kan inte bli bättre. Testa själv på Mathem.se!

2 kommentarer

2 kommentarer till Så slipper du kånka på matkassarna

  1. Antonia skriver:

    10 inlägg per dag babes följ min blogg där ni får update all the time puss!
    antonianoaksson.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.