Storvretacupen

Hejsan, I dag kommer jag inte blogga så mycket, Mår inte så bra i dag´! (Bakis)  Och jag gick upp 10 eftersom vi hade träning i dag! Jobbigt som fan asså, Men får skylla mig själv helt enkelt haha!

Träningen gick bättre än väntat iallfall , Nu till den roliga saken, I morgon startar Världens största innebandycup,
Ska bli så jävla kul att spela, Vi har ett rikigt vasst lag i år!  Första matchen spelar vi klockan 12.30 i gamlishallen, Vi möter Åkersberga, Tror dom är riktigt bra, Men tror faktiskt att vi vinner, Sen har vi match på kvällen också mot ett gäng finnar, Fy fan säger jag bara, Hatar att möta finnar!

Vill hylla min kära vän Viktor, Vunnit vm guld med u19 landslaget, Ganska bra gjort va!

Föresten så spelar jag med hans lillebror! Han är grym han med faktiskt!

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *