Joakim Mattsson

VIKTIGT! Flyttar bloggen i dag!

Tja! NU är det offentligt. I dag kommer jag flytta min blogg till FINEST.SE. Och innan jag gör det så vill jag tacka Improveme för den här tiden. Jag har trivts väldigt bra, inget snack om den saken. Men nu har jag i allafall bestämt mig för att flytta bloggen.

GIVETVIS kommer alla mina inlägg, bilder & filmer följa med till finest.se. Bra va? 🙂

 

Min nya adress är : finest.se/diabetesmannen. Det går även bra att skriva in www.diabetesmannen.se för att komma till min nya blogg.

Jag är finest nya toppbloggare!

 

 

 

/Diabetesmannen

Intervju med skandalbrorsan

 

1. Vad är målet med ” Skandalbröderna ” ? Att bli lika sköna och framgångsrika som bröderna Schulman.

 

2. Hur mycket stålar har du, egentligen? Oj-oj-oj

 

3. Filip & Fredrik eller Bröderna Schulman? Bröderna Schulman såklart.

 

4. Vad gör skandalbrorsan en fredagskväll/lördagskväll? Det börjar med att jag tar en bärs direkt efter jobbet, sedan går jag på rutin hela helgen. Vilket betyder att jag är radiostyrtd från fredag till söndag, till en viss gräns. Jag är ju liksom en bra kille också :).

 

5. Diabetesmannen eller Joakim Mattsson? Joakim Mattsson självklart. För att för mig är du ingen ” artist ”, utan en bror. 

 

 

/Diabetesmannen

Matkoma deluxe

Detta kan nog faniemj vara det godaste som finns. Pyttipanna, ägg och rödbetor. Dock så skulle jag kunna somna närsomhelst på grund av denna galna matkoma.

 

Simpel maträtt, jovisst. Men förbannat manlig maträtt känns det som.

 

 

/Diabetesmannen

Diabetesmannen, californication & baksmällan.

Ja, varför tror ni att just vi 3 är tillsammans i detta collage? Jo, det är för att vi har något gemensamt. Vi lyckas nästan alltid hamna i knipa även fast vi själva inte kan råför det. Vi är på fel plats vid fel tillfälle. Det blir liksom totalt jävla fel. Vilket är jäkligt jobbigt eftersom det alltid är svårt att förklara sanningen så folk ska tro på en.

Sen kan jag inte säga att jag är guds bästa barn. Verkligen inte. 🙂

 

Det här är en av mina största personliga nackdelar. Nu vet ni det gott folk!

 

/Diabetesmannen

Bröderna Schulman

Ja! Vad tycker Diabetesmannen om Alex & Calle Schulman? Jo, jag älskar dom. Dom är ärliga, dom säger vad dom tycker och dom är förbannat roliga. Men samtidigt kan jag förstå om folk tycker att dom är lite översittare. Det är lite av deras sjuka humor.

Om jag säger så här. Jag tyckte inte alls om bröderna Schulman förut. Men efter att slaviskt ha följt Schulman show så säger jag bara : LYSANDE BRA!

Som sagt. Det dom gör faller helt i min smak!

 

 

Vad tycker ni om skandalbröderna? Nej, jag menar Schulman-bröderna?

 

/Diabetesmannen