Jag skulle inte se mig som en…..

Kaxig bloggare, Utan en person med ett grymt och även härligt självförtroende! Men grejen är den att nästa alla bloggare är ALDRIG säg själva i bloggen, Är inte det mycket märkligt och ovärt!? Enligt min mening så svar ja! Jag däremot är precis lika i bloggen som jag är utanför bloggen, Den lilla skillnaden är att jag är mycket goare och trevligare på utsidan än i bloggen, Men det kan tyckas vara positvit assä! 

Fan, alla som skriver en massa skit kommentarer och rent ut sagt hatar mig som person?! Varför läser ni min blogg!? Nu tänker ni så här: Vi vill skratta åt dig för du är så ful och pinsam!?? Men är det verkligen så ni tycker?? Det vettefan assä! Bara så alla vet så tar jag alla kommentarer som något positivt, Ingen knäcker en man utan insulin!

Fick denna kommentar för ett tag sen, Hm?! Jag bär rutig skjorta när jag vill!

God natt!

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.