Svettig kväll!

God kväll!

Övat på posér, lagt fram kläder för hur jag tycker man ska klä sig i höst, tränat in en massa nya tennisövingar, skrivit en novell och rökt en massa cigg i mellan åt har jag gjort så jag ligger naken i min säng och är helt utmattad! Inte visste jag att en diabetesman tål så mycket på under 2 timmar, Är nästan lite imponerad av mig själv där assä!

Nu är det bara att ta en dusch för att sedan smörja in mig med mina olika grymma krämer som ger mig den fina hyn som jag har! Jag har fan inte en enda skråma i hela ansiktet för tillfället, Därför kommer man säkert i morgon vakna upp och ha två riktigt stora finnar på näsan, Hoppas inte på det assä! Då ställer jag in plåtningen direkt!

Bakom diabetesmannen gömmer sig outfitsen jag ska ha i morgon!

Ser verkligen i fram emot denna plåtning, Önska mig lycka till nu!

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *