Som sagt, Fredagen!

Har ju missat hela helgen assä, Alltså att blogga om allt. Fredagen så stack jag ju som sagt till Stockholm för att köra en intervju,träffa Cimon och Alabama. Vi började kvällen hemma hos Cimon, Jag köpte med mig en flaska rött, en flaska Rosé och 5 corona. Svingott enligt mig! Eftersom vi aldrig träffats tidigare så blev det oerhört stelt? Fast nej det blev ju inte det, Tvärtom, vi pratade typ som att vi hade gamla minnen i hop. Aja taxin hämtade upp oss runt21.30 tiden. Lite småtidigt enligt oss alla, men tydligen så började det där löjliga bloggeventet då. Det var riktigt kul faktiskt. Det bjöds på en grym goodiebag,3 drinkar och lite annat gott. Självklart så slutade kvällen med en rockstarfylla för både mig, Cimon och Alabama. Det kommer lite småinlägg om hela helgen denna vecka.. Så håll koll!

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Som sagt, Fredagen!

  1. Sheila skriver:

    Låter awesome! ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *