God natt!

Äntligen är alla dagens aktiviteter slut, Fan det har varit en slitig dag. Gick upp 07.00, Började sedan skriva några mail för att sen gå över till mitt skrivande kring diabetes. Sen var det dags för lunch, en tidig sådan. Fan vad gott det var, Underskatta aldrig halvbrända fiskpinnar!

Klockan kickar vidare, Jag skriver och skriver, Tar en paus för att spela in ett nytt avsnitt av Åke Olsson del 3. Den blev grym, Men! När jag ska ladda upp den så går det inte. Blir så förbannad när grejer inte funkar, FUCK!

Tiden närmar sig middag, Jag jongelerar fram en stekpanna för att steka lite pasta, Ja ni hörde rätt. Pasta! Där står jag, det bolmar från hela köket. Grannen måste ha trott att jag satte eld på hela lägenheten…

Efter middagen försöker jag tanka ner Prison break säsong 3, Men inte fan går det heller. Jag lässnar och tar mig en 2 timmars powernap.

Vaknar upp vid 20.30 och gapar? Va fan jag har ju träning 21. Jag kastar mig fort upp för att kasta ner alla träningkläder, Går sedan till affären där Kristoffer hämtar upp mig. Tack!

Träningen gick, Nja ja assä helt okej. Men inte bra!

Just nu, En kaffe, en snus, en film som väntar, en trött diabetesman.

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida