Skillnaden mellan män & kvinnor

I går när jag satt och fikade med Gustaf så slog det mig. Vad skiljer män och kvinnor åt? Jo det mesta tror jag nog. Det är nog därför en hel del tjaffs uppstår mellan parterna, eller vad tror ni? Jag menar, tjejer blir bästa kompisar efter att dom har träffats en gång, samtidigt som killar känner av väldigt länge innan dom börjar umgås. Det handlar lite om att inte släppa in någon på livet för fort, det blir oftast fel.

Tjejer ljuger ofta och bråkar med varandra, vad är det för vänskap? Vi män, nej vi gör inte sånt. Vad som än händer så vänder sig inte mina bästa vänner ryggen åt mig. Tjejer ljuger mycket bättre än oss killar, därför kommer ni undan med fler hemligheter än vad vi män gör. Tjejer lyssnar mer på skitsnack och antar att dom flesta rykterna stämmer. Vi män tar tag i saken och tar reda på vad som stämmer och inte stämmer, oftast. Känslosammare, hm… Där tar nog kvinnorna priset. Än så länge så är ni nog mer kärleksfulla än vi män, fast det är nog väldigt olika skulle jag tro.

 

 

Gustaf ( Sidekick)

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida