Bakteriefyllda monster…

Jävla gubbjävel, jo det är mig själv jag pratar om. Fa-an, jag går runt som en gubbe, tittar in på ett fik för en kaffe, springer genast ut. Tar mig en titt förbi svandammen som ” tydligen” uppsala är lite känt för. Jag själv ser det som en damm där det är fullt av bakeriefyllda monster, Usch! Jo men visst, det kan vara fint, det kan ju faktiskt vara det.

Väl uppe på sjukhuset så förvandlas jag, jag bröstar upp mig och tänker – Nu är det jag som bestämmer, så lyd min order. Ingen läkare eller fejkläkare ska komma här och bestämma över min diabetes. Det gör jag bäst själv.

Men i dag så möttes jag av en mycket trevlig kvinna. Hon förstod mig och jag förstod henne. Det är så det ska vara när man vill ha hjälp med saker & ting, annars är helt onödigt och bortskastade pengar. Så, tack för hjälpen!

 

Vad var det jag sa? En snygg 21 åring med ett gubbliknande tänk.

Är det bara jag, eller är det flera som tänker såhär – Nämen vafan, kan någon jävla vakmästare eller gårdsarbetare ta bort isen och rensa bort allt grus som förstör mina skor. Tänk er en muttrande gubbe som svär och domderar, i sina tankar.

Gapar dom på mig, så gapar jag på dom. Haha, så omogen är jag.

 

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *