Träningsvärk but grymt blodsocker

Tjenare trattar och diabetiker! Dra åt helvete vilken träningsvärk jag har i ryggen och röven. Varför? 60 min hård badminton i går kväll. Förbannat kul, jag och proffminglaren körde till en början över Skandalbrorsan och Sidekick Gustaf. Sedan blev det jämnare och jämnare. Men vi lyckades inte torska ett enda set mot dom. Kan det vara mina smashar och proffsminglarens intelligens som gör att vi vinner? Jo, men jag tror det.

Men all cred till Sidekick Gustaf och Skandalbrorsan, ni kämpade oavsett hur svårt ni hade det. Mycket kul att se, mycket!

 

Första matchen : 21-11 , 21-13

Vinst Diabetesmannen/proffsminglaren

Andra matchen : 21-14 , 21-12

Vinst Diabetesmannen/Proffsminglaren

Tredje matchen : 21-18

Vinst Diabetesmannen/Proffsminglaren

 

Skandalbrorsan, Yngst sitter alltid i baksätet.

Proffsminglaren, avslappnad vid ratten.

Sidekick Gusaf & Proffsminglaren svidar om till träningskläder. Det går bra nu.

Min medspelare, proffsminglaren gjorde en strålande insats i går. Bra vevat gubben.

 

 

 

/Diabetesmannen

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *