Jag har accepterat min sjukdom, men tänker aldrig respektera det!

Jag ber inte att ni ska tycka och tänka precis som jag gör, vad gäller diabetes. Alla upplever sin diabetes på olika sätt. En del märker ” tydligen” inte ens av den, samtidigt som vissa tycker att det är ett rent helvete.

Jag har väldigt svårt med det här fjantet kring diabetes, det ska duttas och lallas om det hela tiden. Va fan, ut med det, skrik ut det. Jag säger absolut INTE att ni ska gå runt och vara arga för att ni fått diabetes. Verkligen inte, men dölj inte sanningen för det. Då kommer ingen någonsin ta din diabetes på allvar.

Jag har accepterat min sjukdom, men tänker aldrig respektera det.

 

Om det är något som inte ska få leverera min dödsdom så är det, DIABETES!

 

 

 

BTW. Ni som har handlat t-shirts i min webbutik?! Kan inte ni sätta på er tischan och sedan ta ett kort och skicka det till [email protected]

TACK!

 

Mitt blodsocker just nu : 8,9

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida