Det här med falska känningar…

Det här med falska känningar, det är inte bra, inte alls bra faktiskt. Men ligger man oftast mellan 10-12 i blodsocker, som jag gör, då ställer kroppen in sig på det.

Och när man har blivit van med något, så känner man sig trygg.

När varnar kroppen diabetesmannen?

När jag ligger mellan 4-6 i blodsocker, då varnar min kropp mig. Vilket egentligen är fel. En känning ska man egentligen få när blodsockret ligger under 4. Men om vi ser det från den ljusa sidan, då är det bra att kroppen varnar dig i god tid för att inte riskera lågt blodsocker. Du kan därmed förebygga en känning genom att t.ex. äta en banan.

 

 

Mitt blodsocker just nu : 7,1

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida