Catch me if you can

God kväll mina vänner! Vad har ni för er?  Jag kom faktiskt precis innanför dörren. Dagens badminton var strålande, som vanligt nu för tiden, tydligen. Kompis, det går bra nu.

Mitt flås är bra, mycket bra till och med. Träningen ger resultat, vilket gläder mig nå enormt. Och mitt blodsocker, det höll sig. Jag trodde verkligen att jag skulle bli låg ( Peppar peppar.) Men risken för att vakna upp i natt, den är stor, väldigt stor, tyvärr.

Nu, duscha, äta något, ta en prilla och sedan slå på en film.

Och i dag blev proffsminglaren sååå vansinnig att han slog sönder sitt racket… Otur.

Grym film, äckligt grym film. Rekomenderas starkt!!!

 

 

Mitt blodsocker just nu : 12,1

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *