Staden vid havet ( Öregrund)

I morgon bär det äntligen av till sommarstaden, Öregrund. Det ska bli så underbart att komma ut dit. Harmonin, stämningen. Allt är så lungt och skönt där. Och att på kvällarna få sitta på en klippa och bara njuta av solnedgången kan vara bland det bästa som finns.

Fast jag ska ju inte bara njuta. Jag ska ju även spela tennis, vilket jag ser fram emot som fan. Trots dagens bravader så har jag en mycket bra form. Men i dag satte diabetesen stopp för mig. Riktigt tråkigt. Mer om det orkar jag inte säga. Är så jävla besviken just nu.

Men som sagt, nya tag och nya möjligheter.

6 par jeans, 7 t-shirts, 6 par strumpor, 5 par skor, 2 kavajer, 4 skjortor, 10 par kalsonger,4 par shorts, 2 klockor och lite accesoarer.

Tror ni att det kläderna räcker för en vecka? Jag ska ju bo där från i morgon tills nästa sön :).

 

 

Obs. Bloggen kommer drabbas kommande vecka. Jag vet inte om jag kommer ha internet därute. Men ska försöka uppdatera 1-2 ggr om dagen. Hoppas ni har förståelse för detta:).

 

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.