Tidsinställt inlägg – Verner open

När ni läser detta, så sitter jag på en buss påväg till Vänge. Vänge ligger cirka 12 km från Uppsala. Min adrenalinkick kommer vara galnare än någonsin. Och eftersom jag samtidigt kommer skaka, så kommer jag tro att jag har lågt blodsocker ( Ungefär samma känsla). Men när jag väl har mätt blodsockret så kommer det förmodligen ligga på 15. Det förvånar mig inte eftersom adrenalinet pumpar.

Diabetes är inte bara diabetes.  Lär er det mina vänner. Oavsett planering in i minsta detalj, så kan det gå fel. Fast nu ska vi inte våra såna. Nu ska jag gå in och vinna denna turnering!

Tack för mig.

Godmorgon!

Obs. Glöm inte att följa min dag HÄR!

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida