Lördag & Söndag

Chacha bitches som Daniel Paris hade sagt. Läget då? Själv så är jag utvilad, vilket är riktigt skönt. Lördagen: Terassen, saluhallen. Tanken var ju att få ett par scener till min så kallade serie – Diabetesmannen & hans vänner, vilket jag också fick :). Och efter någon timme så släppte jag kameran och rockade röven av mig. Bra kväll, riktigt bra kväll!

Söndag : Final i KM ( Klubbmästerskap i tennis). Kl 14.00 var det tänkt. Men på grund av regnet så flyttade vi fram matchen tre timmar. Och vem tror ni vann, ärligt? Jo jag vann med 6-1 6-1. Siffrorna ljuger lite, det var faktiskt lite jämnare än så men jag vann alla viktiga poäng. Så, alltså. Nu har jag vunnit KM 6 år i rad. Nu är det bara dubbeln kvar, som jag spelar tillsammans med brorsan.

 

Lite bilder, jo men det tycker jag.

Sidekick Gustaf & Jocke ( Min livvakt)

Tung bild på min livvakt! Ellerhur?

Syskonen Samuel & Joanna

Kändisvarning! Vem är killen till höger? Ledtråd : Han är med i en amerikansk tv-serie.

Skandalbrorsan & Sidekick Gustaf

 

 

Tyvärr så har jag inte mer bilder än så. Och eftersom det alltid är jag som håller i kameran så är jag sällan med på bild. Jag vet, det suger. Det är trots allt min blogg. Men jag kan säga er, jag var sjukt snygg och stilig i lördag. Så nu vet ni det!

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.