Torskade mot en 15 åring

Visserligen är han spanjor och har bott i Spaninen i hela sitt liv. Hur jag fick spela med honom är för att det är min grannes barnbarn. Coolt.

Och som dom flesta vet så är spanjorerna överlag riktigt bra på tennis. Speciellt grus. Och satan i gata. I dag gick det undan på planen. Vi började med att bolla in i cirka 15 min, för att sedan utmana varandra i bäst av  ett set. Självklart var det jämt och siffrorna blev 4-6. Jag förlorade alltså mot en 15 årig spanjor.

Nej, jag skäms inte! Jag är däremot otroligt imponerad!

Jag är 22 år gammal, har spelat tennis i 11 år. Jag har tävlat aktivt i cirka 5 år. Och jag torskade i dag mot en 15 årig spanjor.

 

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida