Uppsalaprofiler

Tjäna alla galna, men även skön bloggläsare! Det är  söndag och jag ligger just nu i sängen och tittar på beck. Avslappnat, jo ganska. Nu kanske ni undrar varför rubriken på detta inlägg är som den är. Jo, det ska jag förklara. I går vad jag ute. Tanken var ett par öl, men som vanligt slutar med att man går ut och klubbar. Och i går blev det saluhallen och det är jag ruggigt glad över. Kvällen var grym, riktigt grym. Och äntligen så var det många sköna uppsalaprofiler ute. Från idrottsstjärnor till kända bloggare ( jag). Jag måste även tillägga att jag träffade en satans massa bloggläsare. Oj oj, i går flöt det på bra. Oftast brukar jag tycka det är jobbigt, men i går var det bara trevligt faktiskt.

Vill man klubba på riktigt, så gå till saluhallen. Musiken är magiskt där!

Sängkammarblicken, ja den funkar. Eller? Till höger har vi min vän Gustav ” proffsminglaren ” Nilsson.

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida