En månad sedan sist, så bloggar av mig lite..

 Vi var på Scandinavium och kollade på deltävlingen här i Göteborg och det var jättekul. Lilleman utbrast -Mamma, det här var den bästa alla hjärtans dag presenten någonsin. Här ovan har ni mig i full mello mundering.

Jag har fortfarande kvar lite torrhosta som efterdyningar av den hemska influensa som var och är i år. Min man Gunnar har åkt på influensan efter mig och den är segdragen denna influensa, minst sagt. Förutom Mello så fick jag godkänt på en kurs som jag läst på Göteborgs universitet, så det var ju glädjande att jag fick 7,5 hp mitt i influensan, det var inte mitt ”proudest work”, om jag säger så. Jag är inne i en fas som handlar om att slutföra saker, saker som jag avslutade i samband med skilsmässan och allt strul som varit i mitt privatliv. Jag är ute efter en fullständig masterexamen och har massa masterpoäng nu. Jag har räknat ihop alla mina meriter från Mälardalens högskola, Mitt universitetet, Högskolan i Gävle och nu Göteborgs universitet. Jag har totalt 213 högskole poäng om jag nu räknat rätt varav 33 hp är master poäng. Jag läser nu en kurs i musik och hälsa som verkligen är ”right up my Alley”. Denna kurs ger 7,5 hp också om allt går som det ska. I sommar hittade jag en annan spännande kurs och i höst är planen att skriva klart Sociologi master uppsats som jag aldrig fullföljde. ATT FULLFÖLJA ÄR NU LEDORDET. Går allt som det ska har jag en FULLSTÄNDIG EXAMEN JUL 2018 med inriktning mot sociologi men med en egenkomponerad kompott av ledarskap, vittnesspsykologi och annat runt omkring.

Min Lilleman är med på fullföljande tåget han med nu. När allt med lägenheten hände tog han inte sin senaste karate gradering. Han gick hela terminen men då allt kring boendet i Göteborg hände oss, tröttnade han och gick inte på graderingen. Inte OK, men omständigheterna och livet kommer ibland i vägen för oss alla. Nu går han taekwondo och trivs jättebra med det, han tycker att det är roligare än karaten och nu ska vi FULLFÖLJA!!

Jag är ringrostig i det akademiska språket, men det känns kul att äntligen komma igång igen. Härom dagen var jag på tysta avdelningen inne i stadsbiblioteket och det var som att komma till himlen.

 

Vi har även varit i Östersund (min uppväxt stad) i slutet av Februari. Fick träffa barndomsvän, var på stadsmuseet, åt lunch på Arctura skybar och restaurang. Bilden nedan föreställer min mor och Lilleman i badhusparken Östersund.

Ja nu ska jag kämpa vidare här i livet. Ikväll är det finalen av melodifestivalen och jag tycker att Rolandz fuldans är hysteriskt rolig. Den jag hoppas vinner är nog hon Mariette kanske. Ser fram emot att få ordning på vardagsrummet så jag framöver kan bjuda hem folk. Vi har vardagsrummet kvar i vårat boende att få till och innan dess känner jag inte för att ta hem massa folk. Ja just ja, jag har ju gått upp 10 kg på ett år också. Nu jobbar jag ner det jag har gått upp, så det är en hel del träning som gäller. Puss och Kram ses på stan haha 😉

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*