April 2018 en liten uppdatering av livet, jag lever och finns här och nu.

Med påsken bakom oss tänkte jag att jag kunde uppdatera er läsare lite om hur läget är nu. Vi har haft en del förluster i privatlivet inom min familj som påminner oss om hur sårbart livet är och att ta hand om varandra medan vi fortfarande har varandra. Sorg är inget roligt för någon att behöva ta sig igenom. Förutom sorg så har vi firat påsken med lekland (där jag utförde en 10 kortsläggning i tarotkort), universum och god hemmagjord smörgåstårta.

Min man har fyllt år och då åt vi ute på en amerikansk/svensk restaurang vilket passar mig som är halvamerikan och halvsvensk väldigt bra.  Jag har lämnat in skriftlig och utfört muntlig examination på magisterkursen i musik och hälsa och inväntar nu betyg. Förutom att jag har lyssnat mycket på motivational stuff så bestämde jag mig att nästa vecka gå på en inspirationsmässa i eget företagande andan. Jag trivs jättebra yrkesmässigt idag, dock är jag väldigt morgontrött. Jag tänker att entreprenörskap får vara lite av en hobby och bisyssla, men jag vill gärna lära mig mer om det. Nyfiken i en strut det är jag det. Lilleman kämpar på med sina fritidsaktiviteter och skola, känner mig stolt då han läst cirka 10 böcker nu på egen hand.

Mamma Diana vill gärna mata på med mer och mer böcker så i helgen hoppas jag på ett biblioteksbesök. I sommar har jag sökt en master kurs i mat och vin i historien och jag hoppas den blir inspirerande och skojig. Efter betygsättningen av min uppgift kan jag delge er här i bloggen lite om vad jag lärde mig om sambandet mellan hälsa och musik. Nu har vi lite vardagsrums saker som ska sättas ihop som kommit till oss levererat från Ikea, så sakta men säkert har vi byggt upp ett komplett hem på nytt. Step by step oh baby. Kommer ni ihåg new kids on the block? Joey var min stjärna som barn. Nu när ridning ingår som en friskvårdsförmån (i alla fall i den staden där jag bor), har jag anmält mig till vuxen ridskola, hoppas komma in i någon lämplig rid grupp, saknar hästar och ridningen enormt. Jag har börjat att prata med min biologiska pappa varannan Söndag också så det är skoj att lära känna honom.

Nej nu får jag hoppas att min ork räcker till att bygga ihop lite ikeamöbler ikväll. Lägger in lite bilder som har att göra med det jag har skrivit om. PEACE OUT!

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*