DiktBloggen

COD BLACK OPS

Som ni vet om så spelar jag COD BLACK OPS, men nu har jag hittar en annan rolig server som heter Rebels of Carnage och ligger i Dallas USA, har spelat där lite innan, men mer numera!

*PUSSISS ALLA SÖTISAR’

Jag och Michael Jackson but in a better wiew!

JA mer Bilder på mig själv och Michael Jackson;O)
Det är jag som blir M J på 2100-talet, eller bättre formulerat det M J aldrig var, av sann kärlek;O)

-ViVa La Me-

Webbhallen klart bättre än Alina!

Alina har inte alls så bra priser som de hade innan och deras personal är inte alltid så bra, bara vissa men då man ringer Webhallen är de alltid bra, ska köp en ny monitor och så kostar den på Alina 2500:- på Webhallen endast 1900:-
Det är bara det att är himla svårt att få ta i dem på deras Kundservice det är ett stort negativt fel!

*PUSSISS*

CS

Jag har skrivit om innan att jag inte gillade CS lika mycket som Black Ops Call of Duty men jag har defintivt ändrat mig!!!!!!

*PUSSISS ALLA SÖTISAR*

Att vara Liberal innebär för mig!

Att vara Liberal innebär framför allt för mig att få en chans att frigöra sig från Ondska och andra monotona och statiska saker(slaveri), det var nog en av de största anledningen till att jag framförallt och alltid så lång tid jag minns har varit eller velat vara Liberal, för i detta samhälle som vi lever idag anser jag att det är svårt att vara Liberal så därför ligger ondskan med lätthet bakom hörnet och lurar i alla dess slag, men givetvis inte alltid, men ofta känns det som det bästa är att man endast våga lita på sig själv och det är ett stort liberalt misslyckade för våra samhällen, för det bygger ofta upp rädslor och därtill ondska!

Nu hinner jag inte skriva ner alla mina Liberala tankegångar, kanske någon annan gång….

*PUSSISS ALLA SÖTISAR*

Åååå nej allting är inte negativt för mig, till cirka 80% positivt!

Denna sommar har jag verkligen börjat träna på allvar har bara haft 2-3 större uppehåll!

Jag kör numera två löppass om dagen och då jag känner att kroppen behöver vila så tar jag ledigt en två dagar för återhämtning och promenerar istället, så det behöver inte vara en söndag som är en vilodag som jag skrev om innan i bloggen!

Det känns underbart då benen bara flyter på då man joggar på eller springer för fullt, men jag tar aldrig i för max utan kanske bara 80% för annars är det lätt för överträning! Jag prenumererar på tre tidningar och då känns alltid färggladare då man får dem ner i brevlådan och National Geographic har jag fått trevliga regntäta jackor ifrån som skyddar mot vind och regn med deras trevliga reklamlogga på, riktigt bra jackor med kvalité, fungerar bra då man tränar dessutom!

Borde kanske skriva mera men det räcker så länge!

*PUSSISS ALLA SÖTISAR*


wordpress hemsida wordpress hemsida