Har du en ”pet-boyfriend”?

Det finns en bloggerska som jag jobbade ihop med innan, vi kan kalla henne Louise (eftersom hon heter så), mycket söt och smart tjej för övrigt. Hon hade sitt ex, lite på samma sätt som en normal person har ett husdjur.


Hon ”groomade” och stylade honom och tvingade honom att använda tonvis med skönhetsprodukter, som hon fixade gratis till honom genom bloggen. När hon gick ut följde nästan alltid med, men hon kunde ibland ”lämna honom” till en kompis, när hon ville gå och prata med någon annan kille. Då kunde hon säga, ”Ellen kan du stå här lite med A en stund”. Som om hon lämnade över kopplet till en hundvalp.


 Jag kan erkänna att jag var ganska impad i början, men sen tänkte jag att det måste bli fruktansvärt trist i längden. Måns däremot har ju alltid gjort lite som han själv vill. Även fast jag är säker på att hans kompisar tycker att han lever lite i EllenF-world. Att han är mer i ”min värld” än sin deras beror helt enkelt på dem. Han kompisar gillar helt enkelt inte mig, och det verkar inga gratis biljetter till konserter osv i världen kunna ändra på. Jag har inte gjort annat än att bjuda på mig själv, och även middagar osv men får man inget tillbaka så slutar man efter ett tag att anstränga sig.


Jag tycker ärligt talat inte det är super viktigt att man passar ihop med sin respektives kompisar, trots allt så behöver man ju alone-time med sina egna vänner så varför ska man då tvunget släpa med sin partner just vid de tillfällena? Tycker det är mycket viktigare att ens svärföräldrar gillar en isf (vilket de gör i vårt fall), även om jag inte tycker att det heller ska vara en dealbreaker. 


Jag och Måns har bråkat en hel del på sistone så idag hade vi bestämt oss för en make-up-dag (make up alltså inte smink). Det gick sådär. Vi började med att shoppa lite, jag köpte en morgonrock och underkläder och Måns tröjor och kofta på Mouli. Sedan en massa glögg och mat på Östermalmshallen. Det är dyrt att bli sams.


Vi hade även tänkt att äta lunch i Östermalmshallen men det var jättefullt och vi hade inte tid att vänta så vi (Måns) bestämde att vi skulle äta på Mac Donalds istället. (Blä!) Klockan ett hade jag bokat in Måns på hårbehandling på min favorit Chambre Separee (analys, massage och behandling för hårbotten) som en tidig julklapp. Måns såg sjukt nöjd ut efter hårbottenmassagen. Typ så här fast utan solglasögonen. (till höger)


 [img]http://www.improveme.se/data/filearchive/14512.416×0.jpg[/img]


Sedan gick allt utför. Måns fick bråttom eftersom han skulle träffa Max (till vänster) och vi skyndade oss tillbaka mot P-huset någonstans vid Sveavägen/Kungsvägen. Mina stövlar läckte in vatten och var hala så jag höll på att slå ihjäl mig fjorton gånger. Tills jag tröttnade och gick in i en inredningsbutik på Malmskillnadsgatan och bestämde att Måns fick hämta bilen själv och plocka upp mig.


 Har jag nämnt att jag HATAR vinter?


Sedan blev det härva. Först hade Måns glömt bort VAR han hade parkerat bilen. Sedan hade han glömt bort var han lämnade mig. (Förvirrad man, även i nyktert tillstånd.) Däremellan satt han fast i en bilkö pga en stor trafikolycka på Biblioteksgatan.  ”Gå ut och ställ dig vid vägen så jag ser dig” säger Måns i telefonen. Sedan står jag där och fryser i minst en kvart utan att någon dyker upp. Kan passa på att berätta att kall glögg direkt från flaskan värmer inte i snöstorm, som man kunde tro. I morgon flyttar jag. Långt ut på vischan, nämligen Hammarby Sjöstad. Där måste man åka spårvagn eller tvärbana och skit.


Kallt är det med… [b](men jag är inte bitter.)[/b]

11 kommentarer

11 kommentarer till Har du en ”pet-boyfriend”?

 1. Troy Otano skriver:

  Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my users would definitely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Appreciate it!|

 2. Kip Cortes skriver:

  I am sure this post has touched all the internet visitors,
  its really really pleasant post on building up new web site.

 3. fa thor shirt skriver:

  Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this problem. If you have any suggestions, please share. Cheers!|

 4. Hey! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any suggestions, please share. Cheers!|

 5. Thankfulness to my father who told me about this webpage, this website is truly remarkable.|

 6. I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Many thanks|

 7. the feed skriver:

  Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Thanks a lot!|

 8. feed skriver:

  Currently it seems like WordPress is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?|

 9. the feed skriver:

  Appreciate the recommendation. Will try it out.|

 10. the feed skriver:

  Hi there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!|

 11. berkey skriver:

  Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Appreciate it|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *