Depp-träsket

Hej mina vänner. Och fiender verkar jag också har skaffat mig några helt utan ansträngning.

Jag har gått ner mig rejält i deppträsket. Första halvan av 2008 var det bästa i mitt liv. Det började med en lyxresa till London och en nyårsfest hos Emelie Mattsson. Var sedan på mitt livs roligaste resa i USA, förlovade mig på toppen av Grand Canyon, hade en massa roliga jobb och min blogg gick bättre än någonsin. Andra halvan av 2008 har varit det definitivt värsta i mitt liv. Vi förlorade både jobb och lägenhet pga den ekonomiska lågkonjunkturen och jag råkade ut för en olycka och fick sy 7 stygn i pannan. För att inte tala om inbrottet. Det kunde förstås varit ännu värre. Kan inte tänka mig hur dock.

Jag har gått ur detta året som en mycket starkare person, och vet nu att jag aldrig mer kommer att ta något för givet. Jag kom fram till att jag inte ens varit särskilt nöjd innan, när allting egentligen gick bra. Så onödigt!

Prinsessan på ärten brukar Måns kalla mig. Askungen har varit en mer passande benämning på mig det senaste halvåret.

Du och Måns håller ju ihop trots allt som hänt, det är väl viktigast? sade min kompis Sandra igår.

2009 kommer bli ett bra år, det känner både jag och Måns. Det blir vårt come-back år.

Detta året lät jag Måns välja vad vi skulle göra på nyårsafton så det blir tydligen hemmafest hos hans bästa kompis Max. Blir säkert trevligt. Varken mer eller mindre. Han flickvän Damali är en av de gulligaste tjejerna jag har träffat. Morgan ska också med. Jag kommer spara mitt all-in-card till på lördag då min lilla Frida Thofelt fyller år.

Hon är den enda som tvingar upp mig ur deppträsket och tvingar mig att skratta. Åt henne.

En annan sak som gör mig glad är fina kommentarer från er.

Mina nyårslöften 2009:

1. Handla miljövänligt och skänka pengar till djurorganisationer

2. Lära mig fotografera
(Fick en SONY systemkamera av Måns i julklapp)

3. Göra världens bästa blogg

Mina skönhetslöften 2009:

1. Hålla min idealvikt hela året

2. Sluta vara så lat med brun-utan-solen
(Tog mig tid att solduscha idag, min tid som en statist i Dawn of the Dead är över)

3. Inte spruta in mer Restylane i läpparna.

Motivering: Jag tycker det är fint med Restylane, men som så många andra blev jag Restylane-junkie och såg inte att jag började lägga i mer och mer. Och för mycket. Så då får man gå tillbaka till ritningsbordet. Och upptäcka att man faktiskt hade fina läppar från början.

Tycker fler borde ge det nyårslöftet. Tänker inte nämna namn men jag kan tänka på minst två tjejer på Stureplan som både passerat ”ank-stadiet” och varvat det. Att gå till personangrepp när det gäller folks utseenden är dock för mig totalt oförståerligt. Så omogen var inte jag ens när jag var 14 på riktigt.

Folk säger ju så korkade saker hela tiden att det räcker att kommentera dessa.

Hörs om en stund! PUSS

2 kommentarer

2 kommentarer till Depp-träsket

  1. berkey skriver:

    At this time I am going away to do my breakfast, once having my breakfast coming over again to read more news.|

  2. Ida skriver:

    Bra inlägg skruttan! Man behöver det dåliga för att få kraften att göra något bra och lyckas i livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *