Hört på Cafét.

Peter Swartling var konferencier på Cafét igår. Han är ju, precis som Måns, en hängiven pokerspelare. Jag berättade för Peter att Måns en gång skickade min laptop från balkongen när han hade förlorat en stor hand. Fyra, svarar Peter och håller upp fyra fingrar. Det var tydligen så många datorer han själv hade kastat.

När Måns hängde med sina kompisar vid scenen så hängde jag med Sofia i ute-vippen. Då kommer det fram en kund till Sofia (hon är alltså frisör, inte prostituerad) och kramar om henne, sedan tittar han på mig och säger:

– Dig har jag också träffat någonstans!

Han var en snygg, blond kille men jag kände mig tämligen säker på att jag inte kände igen honom. Sedan stod han i ungefär en kvart och försökte komma på vart han hade sett mig innan, medan jag försökte övertyga honom om motsatsen.

– Joo, jag är 100% säker, jag kommer ihåg eftersom du dissade mig!

Okej, det lät ju iofs ganska realistiskt så nu börjar jag tro honom. Till slut kommer vi fram till att vi möttes på ett mingel på Solli, som anordnades på ett gym där han var PT.

Sedan kom Carolina Gynning in och väckte uppståndelse på Café Opera (med sin Mattias) så jag smet.

Kvällen slutade med att Sofia och hennes lillasyster Emma följde med Philip och Jesper til Rose och Solli och jag och Måns åkte hem med Mac Donalds-mat och kollade på TV. Så roligt har jag.

Actually i love it!

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *