Dagens shoppingtips!

De här gnistrande rosettöronhängena fyndade Jenny på H&M idag, ihop med en stickad mössa med fuskpälskant.

Själv köpte jag ett cerise paraply med svarta prickar. Ett paraply är tyvärr en nödvändig accessoar den här årstiden och då kan man ju iaf bära det med stil! Sedan mötte vi upp Morgan som köpte en julklapp till mig på Top Shop, en aprikos cardigan i bomull med svarta ränder och guldknappar. Top Shop är min favoritaffär här i Stockholm, tyvärr tycker jag att deras basicplagg, ex bomullstoppar (som kostar 400 och uppåt) är lite i dyraste laget.

Kram.

1 kommentar

1 kommentar till Dagens shoppingtips!

  1. Asking questions are really pleasant thing if you are not understanding anything totally, but this post gives nice understanding even.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *