2- årspresent…

Nu kommer ni att skratta åt mig men jag fick ett par gummistövlar i 2-årspresent av Måns. Jag vet, inte ens särskilt romantisk present, men det var faktiskt självvalt. Jag och Måns valde att fira vår 2-årsdag på Alla hjärtans dag (på Nordic Light Hotel) och då fick jag en hotellövernattning och ett Marc Jacobs-armband. Vi slog ihop det eftersom det då var exakt 2 år sedan vi började dejta. Igår ville dock Måns ge mig något litet också och jag fick ett presentkort på PUB. Nu tycker ni såklart att jag borde ha valt underkläder eller ett par skor med höga klackar men jag  drunknar i underkläder och partyskor så jag valde något jag verkligen behövde. Det måste vara minst 100 vuxenpoäng!

Eftersom jag ogillar gym och bor precis vid Edsviken som har en strandpromenad så är gummistövlar ett måste! Nu ska det powerwalkas i ur och skur!

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *