Dagens lunch…

…bestod av örtmarinerad lax med kokt potatis och sallad. Hade även gjort en dressing till av gräddfil, lättmajonäs, senap, dragon, citronpeppar och örtsalt. Det blev riktigt gott faktiskt. Jag är inte jättebra på att laga mat och tycker inte att det är roligt heller, så jag letar efter en kille som antingen är en bra kock eller gillar att äta ute.

Kanon att ingen jobbar idag! Satt liksom vid datorn hela förmiddagen och väntade på svar från eventuella event-sponsorer. Nu verkar alla ha andra planer och ingen vill göra något ikväll eftersom de jobbar imorgon. That´s Växjö. Nu är förresten flyg till Stockholm inbokat den 11 maj. Insåg att det blev ohållbart att inte själv vara på plats på eventet. Två Stockholms-besök för mig i maj med andra ord. Kram!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *