EMMA S. Body Lotion Fresh Grapefruit

Doft & Formula: Lätt, mjölkig lotion som doftar friskt och naturligt av grapefrukt.

Hudtyp: Alla

Utlovar: En lätt bodylotion med Shea- och passionsfruktsolja som håller din hud mjuk och len hela dagen. Går snabbt in i huden efter ditt bad eller dusch utan att bli kladdig. Den lätta konsistensen gör att du snabbt kan klä på dig utan att få kladdiga kläder. Innehåller även E – vitamin, en antioxidant som skyddar mot fria radikaler, vilket innebär att huden bättre klarar angrepp från t.ex. UV-strålning. Fri från parabener och mineralolja.

Resultat: Jag skulle nästan klassa detta som en body milk, istället för lotion, fast utan att vara rinnig. Jag älskar konsistensen, då jag har väldigt svårt för tjocka, feta lotions. Är jag extremt torranvänder jag istället ett body butter. Detta är den perfekta sommarprodukten – sugs upp av huden på sekunden och har en fräsch doft som känns mer naturlig än parfymerad.

Pris: 149 SEK (250 ml) på Åhléns

Betyg: 5/5

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *