Update Saturday Night.

Som vanligt kör allt ihop sig lite när jag är i Stockholm. Jag fixade nytt hår och frisörbesöket drog ut på tiden så jag hann bara fira Aleksandra i en timme innan jag hade lovat att möta upp min date för kvällens event. Hann bara ta ett glas vin och äta lite meze-buffé innan det var dags att rusa till tunnelbanen.

 

Här är i alla fall vackra Alexis med sin bror Pero.

Hann förbi vip-minglet i One Piece-butiken en snabbis precis innan garage-festen skulle börja.

 

Som modell på catwalken syntes bland andra finna bloggerskan Hanna (näst översta bilden) och lite andra Finest-profiler. Många följde uppmaningen på inbjudan och hade sin One Piece på sig men jag och Emma körde på klänningar. Hoppas ni har haft en bra helg –  nu ska åka och fira Tanja! Puss!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *