Nytt från Maybelline.

Jag har läst om Maybellines make up-nyheter i olika skönhetsbloggar och undrade just när de skulle hitta hem till mig. Paketet innehöll ett brett utbud av pressprover som kommer att testas i bloggen framöver.  Ett exempel är mascaran The Falsises Feather-Look som är en vidareutveckling av The Falsies Volum’ Express.  The Feather-Look har en flexibel borste med extra flexibla borsthår och en gel-mousse formula för mjukare fransar som inte går av. Jag har inte testat Maybellines BB Cream, vilket jag ser fram emot, men den mest spännande nyheten i mina ögon är Color Tatoo. Color Tatoo (nedersta bilden) är en ögonskugga i gelcreme-formula som sägs vara lika färgintensiv som bläckpigment,  med en hållbarhet på 24 timmar. Produkten kommer i 4 färgstarka nyanser och 4 neutrala.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *