ST. TROPEZ Skin Illuminator

Doft & Formula: Vit gel-creme med mild doft.

Utlovar: En bronserande lotion somger huden en fantastisk, naturlig lyster och finish. Är perfekt för att definiera formen på armar och ben samt som highlighter på kindbenen, nyckelbenen mm. Lanserades på London Fashion Week SS 2011 för att ge modellerna extra lyster på catwalken. Finns i 3 nyanser; Gold, Rose & Violet.

Resultat: Jag fick ett prov på nyansen Gold som passar på varmare hudtoner. Jessica, som också testade produkten, tyckte att effekten påminde väldigt mycket om MACs välkända Strobe Cream. Denna nyans skimrar i guld, utan att innehålla glitter, och används med fördel som highlighter i ansiktet, nyckelbenen och axlar. Känns inte fet på huden och passar därför alla hudtyper.  Dock har produkten ingen bronserande effekt, vilket står i beskrivningen, även om den framhäver en redan befintlig solbränna.

Pris: 198 SEK på Eleven.se

Betyg: 3,5/5

1 kommentar

1 kommentar till ST. TROPEZ Skin Illuminator

  1. I have read so many articles on the topic of the blogger lovers but this piece of writing
    is truly a good post, keep it up.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *