Prank Call.

När man är 35 år, varken känd från TV eller Slitz-omslag räknar man verkligen inte med ”bus-ringningar” – men det händer mig till och från. Halv två inatt ringde mobilen från Dolt Nummer. Brukar aldrig svara på dolt, men gjorde ett undantag.

Hej, det är Alexander Erwik från Finest.se.

Hej, har det hänt något?

Nej, det blir lite konstiga arbetstider i mitt jobb, men jag skulle vilja prata lite med dig om din blogg. Vi har sett att du har en stor skönhetsblogg som vi undrar om du vill flytta över till Finest. Det vi kan erbjuda dig är…

KLICK.

Killen som ringde visste tydligen inte om att jag har jobbat för Erwik, och därför vet hur han låter. Och att han aldrig skulle ringa en bloggare mitt i natten. Dessutom lät killen i telefonen max 21.

Pratade med Alex idag på FB och han tyckte också att det var helt galet. A ville försöka ta reda på vem det var som hade utgett sig för att vara honom, men när det gäller Dolt Nummer finns det väl inget man kan göra?

Om det inte hade varit så sent hade jag valt att låtsas att jag gick på det och drivit med honom tillbaka. Typ ställt en massa diviga krav. Kanske frågat om de kunde tänka sig att byta namn till Ellensfinest.se.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *