MAYBELLINE Big Eyes Volum’ Express Mascara

Formula & Doft: Pigmentrik, snabbtorkande formula åt det blötare hållet, med en svag syntetisk doft.

Utlovar: Gör dina ögon 2x större! 360 grader av frans-glamour tack vare duo-borsten för optimal applicering. Den stora borstens spiralform för de övre fransarna uppåt och utåt för att skapa öppnare blick och större ögon. Miniborsten fångar upp även de minsta fransarna på nedrea fransraden och ökar effekten av den vidögda blocken. Formeln varken kladdar, fläckar eller flagar – inte ens längst ned. Finns i 2 nyanser; Black och Brownish Black

Resultat:  Formulan är snabbtorkande och lager bör läggas på direkt efter varandra för att undvika fula klumpar. Själv föredrar jag en torrare, mer separerande formula vars volym kan byggas på i flera lager efter fransarna har torkat. Det positiva med att formulan torkar snabbt är att du lätt kan forma dem. Försök dock ej att böja dem för mycket för det ger ett kortare intryck.  Jag som är känslig för syntetiska dofter på mascaror tyckte även att lukten var ett minus (även om den inte var stark=. På plus-sidan är miniborsten  helt amazing för nederfransarna! Dessutom håller formulan den vad den lovar i avseendet att den varken fläckar eller flagar på huden.

Pris: 149 SEK på KICKS.se

Betyg: 2/5

7 kommentarer

7 kommentarer till MAYBELLINE Big Eyes Volum’ Express Mascara

 1. Thanks for finally talking about > %blog_title% < Liked it!|

 2. It’s really very complicated in this active life to listen news on TV, so I just use the web for that purpose, and obtain the hottest news.|

 3. thefeed skriver:

  You are so cool! I don’t think I’ve truly read through anything like this before. So nice to discover another person with some unique thoughts on this issue. Seriously.. thank you for starting this up. This site is something that’s needed on the web, someone with a bit of originality!|

 4. feed skriver:

  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!|

 5. feed skriver:

  Peculiar article, just what I was looking for.|

 6. thefeed skriver:

  Having read this I believed it was extremely enlightening. I appreciate you taking the time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!|

 7. berkey skriver:

  It’s very straightforward to find out any matter on web as compared to books, as I found this piece of writing at this web site.|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida