NAILS INC. LONDON – VICTORIA

Jag har testat nagellacket Nails Inc. LONDON som bl.a går att köpa härNelly.se. Ordinarie pris för lacken är 149 SEK men just nu säljs det för runt halva priset i webshopen. 69 SEK är ett betydligt bättre pris för detta lack men jag är fortfarande inte imponerad.

Jag testade nyansen Victoria (resultat nedan, 2 lager) och efter en applicering såg naglarna inte roliga ut! Lacket antog en melerad/randig finish som inte var det minsta jämn. Efter två lager såg det betydligt bättre, och dessutom blankare ut – men fortfarande inte jämnt! (lite svår att se på bilden dock). Bordeaux- nyansen var väldigt fin men redan samma kväll började lacket att chippa. (använde dock ingen top coat ska tilläggas). Anywho. Den får 1,5/5 i betyg av  mig. Vad är er erfarenhet?

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *