Update Acadermia Blogglounge.

  Jag och Anja sitter i loungen och dricker kokosvattnet Acapulcoco i smaken Natural som bara har en mild kokos-smak. Det första kokosvattnet som jag verkligen gillar! Nu har vi fått sällskap  av tre beauty bloggers: Lipglossbitch, Makeupedia och Sublimt. De får heta sina bloggnamn idag! Fast jag får fortfarande heta Ellen. Nu ska vi lyssna på Mette Picaut från Speakers Corner som berättar om sk. Eco Tech Hudvård och om hur hon tog fram sitt eget hudvårdsmärke. Efter det ska plastikkirurg Peter Zachrisson från Art Clinic berätta om ”Kroppsskulpturering med ditt egna fett”.

1 kommentar

1 kommentar till Update Acadermia Blogglounge.

  1. Very nice article. I certainly love this site.

    Keep writing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *