Vårkarameller från DEPEND.

Idag kanske man egentligen ska prata om nyårskarameller men jag presenterar istället vad ni ska ha på naglarna nästa år. Dessa härliga karamelliga toner, blandat med nougat/choklad och persikofärger kan användas var för sig eller mixas i olika mönster som jag kommer att tipsa om framöver. Dock är jag  trött på aqua-färgerna nu så jag hoppas att få se så lite grönt och blått som möjligt i 2014 nagelkollektioner.

 

 

 

Ni har ju inte kunnat undgå att de första 1000 som köper sina Acadermia-biljetter online här får en Beauty Bag värde 1200 SEK. Med tanke på att biljetten bara kostar 180 SEK så är bara denna fina bag med skönhetsprodukter värd resan till Kista! I varje Beauty Bag ligger det ett minilack från Depend så med lite tur kanske ni får någon av mina två vår-favoriter; aprikosa nyans 391 (andra från höger nedre bilden) eller mjukt korall-färgade 396 ( längst t.h nedre bilden).

1 kommentar

1 kommentar till Vårkarameller från DEPEND.

  1. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you
    so much, However I am encountering troubles with your RSS. I don’t
    understand why I cannot join it. Is there anybody else having the same RSS problems?

    Anybody who knows the solution will you kindly respond?
    Thanx!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *