Dagens skönaste budgetköp: MAYBELLINE Big Eyes Duo Eyeline

GenerateMAYBELLINES Big Eyes Mascara (som inte riktigt var min favvo) kompletteras nu med Big Eyes Duo Eyeliner som var en riktigt positiv överraskning!

Så här skapar du intrycket av större ögon:

Gör först en svart linje utanför franskanten runt hela ögat. Vänd sedan eyelinern och gör en vit linje innanför den undre franskanten.

Och ja – det fungerar ju alldeles utmärkt! Ingen innovation i det, men det ovanliga i mitt fall är att jag tålde denna vita liner på inre frans-raden. Jag har superkänsliga ögon som brukar bli illröda och rinna när jag försöker mig på att måla där. Så att detta budget-alternativ skulle fungera på mig var högst otippat! Skön, cremig formula som är precis lagom hård och extremt lätt att applicera med. Go buy!

Ute nu i butik och kostar 99 SEK  i KICKS webshop.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida