Dagens buy & Don´t buy!

Jag är helt kär i blå mascara just nu! Tycker dock det passar bäst till gröna ögon men det har ju jag! Min favorit just nu är MAC False Lashes, i superfin, kornblå nyans– Blue Charge. Jag var inte alls övertygad efter första appliceringen, men som med många andra mascaror blir formulan bättre och mer lättarbetad efter ett tag. Den ger välseparerade ”fjäderfransar”, med en volym som går att bygga upp med flera lager. Men låt inte mascaran torka mellan appliceringar för det blir det ”spindelben”!  255 SEK

mac_false_lashes_blue_charge

lo21901505Loreal Mega Volume Miss Manga i nyansen Electric Blue är en Limited Edition-produkt som hör till makeup looken Miss Rebel. Jag sågade Mega Volume Miss Manga från början, då formulan tenderar att kleta och klumpa sig. Den ljust, turkosblå nyansen faller mig inte heller i smaken.
139 SEK

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *